Styrketräning för dansare! Tänk på Callanetics som meditation i rörelse. Du når djupt in i musklerna med små rörelser. Det finns inga ryck eller studsande rörelser i Callanetics. Det är inte svårt att göra men du kommer att känna dina muskler arbeta då övningarnas små rörelser är otroligt kraftfulla. Träningen ger ett snabbt resultat som är säkert och utan att felbelasta kroppen.

I alla övningar är betoningen fokuserad på tekniker som hindrar dig från att sätta något tryck eller belastning på nedre delen av ryggen. Övningarna kommer bland annat förbättra din hållning och området mellan skulderbladen kommer slappna av, genom detta blir det lättare att dra axlarna bakåt och stå mer upprätt. Halsen visas mer och detta kan få till följd att du ses som längre. Oavsett din form eller storlek kan Callanetics förbättra ditt utseende och din kropp genom att dra åt musklerna mer än du någonsin har drömt är möjligt.

Kort sagt, Callanetics ger snabbt resultat - men inga skador. Samtidigt som det skyddar och stärker din rygg. Du kan ha den vackra, kraftfulla kroppen du förtjänar, om du är villig att arbeta för den.